Ons team

Ons team adviseert, ontwerpt en realiseert. Samen werken we met veel plezier aan het realiseren van meer biodiversiteit en leefbaarheid in de gebouwde omgeving.

Jennifer de Jonge

Ontwerper en materialist

Ontwerper van o.a. faunavoorzieningen en duurzaamheidsexpert. Opgeleid als architect en ontwerper met een breed netwerk in de maakindustrie. Jennifer heeft ruime ervaring met het ontwerpen van circulaire producten en biobased faunavoorzieningen in lijn met de richtlijnen van o.a. BIJ12.

Jennifer de Jonge_architect voor de dieren

Ingrid Sloots

Adviseur Natuurinclusief Bouwen en Leefklimaat

Ingrid maakt concreet hoe een project natuurinclusief kan worden. Ze koppelt graag feiten en data aan creativiteit en ontwerpen om tot passende oplossingen met maximale impact op de leefomgeving te komen. Daarbij worden koppelkansen met klimaatadaptatie en een verbeterde leefomgeving voor mens en dier centraal gesteld.

Angela van Nordennen

Ecoloog, Circulaire Bouwkundige en Natuurinclusief adviseur

Circulair expert en ecoloog in opleiding. Naast haar expertise op het gebied van circulair bouwen richt Angela zich op het verhogen van de biodiversiteit in de stedelijke omgeving. Het ontwerpen van een habitat dat zowel voor mens als diersoort wordt gewaardeerd is het uitgangspunt. Angela heeft ruime ervaring in het participeren in (duurzame) tenders.

Angela van Nordennen - Nest architect voor de dieren
Bonnie Snoek - Nest architect

Bonnie Snoek

Bouwkundig ingenieur en Natuurinclusief adviseur

Bouwkundig ingenieur die zich met hart en ziel inzet om de wereld om ons heen groener en circulair te maken en de biodiversiteit te verhogen. Ze is een ervaren projectmanager die graag samen met mensen en lokale verenigingen aan de slag gaat om de leefomgeving te vergroenen.

Barry van Esbroek

Industrieel Product Ontwerper

Door zijn opleiding als Industrieel Product Ontwerper, en veel verschillende werkervaringn kan hij goed oplossingsgericht denken. Daarnaast is Barry ook dierenvriend en natuurliefhebber.

Barry van Esbroek
Caroline van Kessel - Nest architect voor de dieren

Caroline van Kessel

Biologie student, biodiversiteit en duurzaamheid

Master student vanuit de Universiteit Leiden die zich richt op biodiversiteit en duurzaamheid. Ze doet onderzoek naar kansen en verbeteringen van ecosysteemdiensten binnen gebouwde gebieden en hoopt daarmee een bijdrage te kunnen leveren aan een groenere omgeving.

Dani van Rijswijk

Creative Marketing & Sales afstudeerstagiaire

Met een creatieve en toekomstgerichte blik, vliegt zij haar afstudeeronderzoek met enthousiasme aan. Daarnaast zal ze met haar marketing en sales skills meedenken en ontwikkelen over natuur-inclusiviteit en biodiversiteit in de bebouwde omgeving, voor mens en natuur.

Dani van Rijswijk - Nest architect
Maarten Kaales ecologisch adviseur

Maarten Kaales

Ecologisch Adviseur en Expert Stadsecologie

Ecologisch adviseur en extern ecoloog voor gemeenten, omgevingsdiensten, aannemers, en architecten. Daarnaast is hij trainer Biodiversiteit en Assessor Duurzaamheid. Maarten is de vaste partner van Nest als expert op het gebied van stadsecologie en biodiversiteit.

Nest groeit! Vandaar dat we op zoek zijn naar een Junior Ecoloog en een Projectmanager. Heb je interesse? Laat het ons weten!

Als junior adviseur ecologie ga je samenwerken aan projecten die bijdragen aan het behoud en versterking van de natuur in de gebouwde omgevingJij onderzoekt en brengt in kaart wat er mogelijk is op een locatie. Als (junior) ecoloog heb je basiskennis van ecologie, de wet natuurbescherming en heb je veel zin om je hierin verder te ontwikkelen.

Vacatures

Nest logo

Je bent verantwoordelijk voor het maken van ontwerpen en rapportages en het opstellen en geven van adviezen bij projectontwikkelingen. Als natuurinclusief specialist adviseer je (landschaps)architecten en projectontwikkelaars hoe de natuur maximaal in te zetten in een project om bij te dragen aan de leefomgeving van mens en dier.

Productie- en realisatieteam

Nest bestaat daarnaast uit een flexibel team van diverse, enthousiaste professionals, ieder uit een geheel eigen vakgebied. Wat bij eenieder in de basis zit is een duurzame manier van werken voor een natuur-herstellende wereld. Hier zijn we trots op.

Hugo Odnher

Hugo Odnher

Vliegende keep

Hugo is onze sidekick op locatie. Onze vliegende keep als het gaat om bouwen en realiseren. Hij heeft  onder andere talloze evenementen georganiseerd en geproduceerd. En hij bezit  veel communicatie- en productietechnische vaardigheden.

Arjan de Ruijter - Nest architect

Arjan de Ruijter

Onze hoogvlieger

Arjan werkt aan de realisatie van onze projecten op locatie. Hij ondersteunt bij de productie van de faunavoorzieningen en plaatst deze op en in gebouwen, vaak op aanzienlijke hoogte.

Jordi - nest architect voor de dieren

Jordi Vera Melgar

Assistent-regisseur

Jordi assisteert het team op locatie. Hij is daarna een belangrijke helpende hand bij de realisatie van verschillende projecten.

Nest logo

Jij?

Stagiair, productie, van alles

Nest is altijd op zoek naar handige, creatieve mensen. Wil je meewerken aan dit groeiende bedrijf met de missie om meer biodiversiteit toe te voegen aan de gebouwde omgeving? Neem dan contact op!

Missie

De natuur zetten we in als oplossing om de gebouwde omgeving klimaatbestendig en prettiger te maken voor mens en dier.

 

Onze natuur-inclusieve adviezen en ontwerpen realiseren een beter leefklimaat voor mens en dier in de gebouwde omgeving. We ontwerpen dus met de natuur en voor de natuur.

Onze missie:

Een beter leefklimaat en meer biodiversiteit in de gebouwde omgeving realiseren.

Ons netwerk en onze partners

We hebben een groot netwerk van mensen waarmee we samenwerken, zoals ontwerpers, makers, materiaalspecialisten, ecologen, boomspecialisten, productleveranciers en onderzoekers. We zoeken per project de juiste partners om je goed te adviseren, en om ontwerpen en producten te leveren waar we trots op zijn en waarvan de wereld een stukje natuurlijker en leefbaarder wordt. Samen vinden we de oplossingen die we zoeken en komen we verder. Meten is weten en daarbij leren we graag van anderen.

Participatie en Circulariteit

Logo Meerbomen.nu en Struikroven

Bij sloop-nieuwbouw projecten werken we samen met Struikroven om zowel de bestaande planten als dieren een nieuw onderkomen in de buurt te geven.

Data Biodiversiteit en Monitoring

Waarneming.nl logo

In samenwerking met Waarneming.nl helpen we biodiversiteitsdata te verzamelen (NDFF), meten we de effectiviteit van maatregelen rondom natuurinclusief bouwen, en betrekken en activeren we bewoners.

Kennis Ontwikkelen en Onderzoek

Hogescholen en universiteiten partners Nest

De afdeling Dierenecologie van Wageningen University en Research ondersteunt ons in het uitwerken van nieuwe manieren om ecologie-onderzoek en data goed te gebruiken.

Natuurlijke Bouwmaterialen

Bluecity logo

In samenwerking met Bluecity Lab010 gaan we op zoek naar circulaire materialen die we gebruiken voor de productie van onze faunavoorzieningen.

Een greep uit de (landschaps)architecten waar we mee samenwerken:

Wil je vrijblijvend kennismaken? Neem contact op!

Bij steeds meer bouwprojecten is het gewenst of zelfs verplicht om natuur-inclusieve maatregelen te nemen. Een natuurvriendelijke omgeving is daarnaast ook veel prettiger om in te wonen.

Wil je weten hoe je de natuur mee kunt nemen in jouw bouwproject? Neem contact op!

Nest realiseert een beter leefklimaat voor mens en dier in de gebouwde omgeving.

Contact

GRATIS CHECKLIST

Bouwbesluit voor de dieren

Ontvang de checklist met randvoorwaarden voor de 3 meest voorkomende gebouw-bewonende diersoorten. Te gebruiken voor: