Ons team

Jennifer de Jonge

Oprichter Nest

Ontwerper van o.a. faunavoorzieningen en duurzaamheidsexpert. Opgeleid als architect en ontwerper met een breed netwerk in de maakindustrie. Jennifer heeft ruime ervaring met het ontwerpen van circulaire producten en faunavoorzieningen in lijn met de richtlijnen van o.a. BIJ12.

Jennifers LinkedIn profiel

Jennifer de Jonge_architect voor de dieren
Ingrid Sloots architect voor de dieren

Ingrid Sloots

Partner Nest

Communicatie- en marketing expert met 15+ jaar ervaring in grote en kleinere bedrijven in het opzetten van communicatiecampagnes en productontwikkeling. Ingrid gaat het liefst aan de slag in een samenwerking met partners in de keten.

Ingrids LinkedIn profiel

Nest bestaat daarnaast uit een flexibel team van diverse, enthousiaste professionals, ieder uit een geheel eigen vakgebied. Wat bij eenieder in de basis zit is een duurzame manier van werken voor een natuur-herstellende wereld. Hier zijn we trots op.

Barry van Esbroek

Barry van Esbroek

Manusje van Alles

Door zijn opleiding als Industrieel Product Ontwerper, en veel verschillende werkervaring kan hij goed oplossingsgericht denken. Hiernaast is Barry ook dierenvriend en natuurliefhebber.

Jilles Rodenburg

Jilles Rodenburg

Creatieve stagiair

Vanuit zijn studie Bouwkunde aan de TU Delft en zijn middelbare school met extra vakken kunst heeft hij kennis en interesse in het technische, het milieu en het creatieve aspect. 

Hugo Odnher

Hugo Odnher

Vliegende keep

Hugo is onze sidekick op locatie. Onze vliegende keep als het gaat om bouwen en realiseren. Hij heeft  onder andere talloze evenementen georganiseerd en geproduceerd. En hij bezit  veel communicatie- en productietechnische vaardigheden.

Nest logo

Julius

Handige Harry

Met zijn creatieve inslag komt hij bij het productieproces vaak goed van pas! Mede door zijn ervaring in de interieurbouw speelt hij soms ook een rol bij het ontwikkelen van onze kasten. Het produceren van onze maatwerkoplossingen zijn zijn oogappeltjes.

Nest logo

Jij?

Stagiair, productie, van alles

Nest is altijd op zoek naar handige, creatieve mensen. Wil je meewerken aan dit groeiende bedrijf met de missie om meer biodiversiteit toe te voegen aan de gebouwde omgeving? Neem dan contact op!

Partners van Nest

Samen vinden we de oplossingen die we zoeken en komen we verder. Meten is weten en daarbij leren we graag van anderen.

Observation International

Waarneming.nl logo

In samenwerking met Waarneming.nl helpen we biodiversiteitsdata te verzamelen (NDFF), meten we de effectiviteit van maatregelen rondom natuurinclusief bouwen, en betrekken en activeren we bewoners.

TU Delft

TU Delft logo

Samen met de Nico Tillie van de Urban Ecology afdeling van de TU Delft onderzoeken we de beste manier om de nieuwe generatie bouwers en architecten natuurinclusief te laten bouwen.

WUR

Wageningen University and research logo

De afdeling Dierenecologie van Wageningen University en Research ondersteunt ons in het uitwerken van nieuwe manieren om ecologie-onderzoek en data goed te gebruiken.

Bluecity Lab 010

BlueCity 010 Lab logo

In samenwerking met Bluecity Lab010 gaan we op zoek naar circulaire materialen die we gebruiken voor de productie van onze faunavoorzieningen.