Ons team

Ons team adviseert, ontwerpt en realiseert. Samen werken we met veel plezier aan het realiseren van meer biodiversiteit en leefbaarheid in de gebouwde omgeving.

Jennifer de Jonge

Ontwerper en materialist

Ontwerper van o.a. faunavoorzieningen en duurzaamheidsexpert. Opgeleid als architect en ontwerper met een breed netwerk in de maakindustrie. Jennifer heeft ruime ervaring met het ontwerpen van circulaire producten en biobased faunavoorzieningen in lijn met de richtlijnen van o.a. BIJ12.

Jennifer de Jonge_architect voor de dieren

Ingrid Sloots

Adviseur Natuurinclusief Bouwen en Leefklimaat

Ingrid maakt concreet hoe een project natuurinclusief kan worden. Ze koppelt graag feiten en data aan creativiteit en ontwerpen om tot passende oplossingen met maximale impact op de leefomgeving te komen. Daarbij worden koppelkansen met klimaatadaptatie en een verbeterde leefomgeving voor mens en dier centraal centraal gesteld.

Barry van Esbroek

Industrieel Product Ontwerper

Door zijn opleiding als Industrieel Product Ontwerper, en veel verschillende werkervaring kan hij goed oplossingsgericht denken. Hiernaast is Barry ook dierenvriend en natuurliefhebber.

Barry van Esbroek
Bonnie Snoek - Nest architect

Bonnie Snoek

Bouwkundig en natuurinclusief adviseur

Bouwkundig ingenieur die zich met hart en ziel inzet om de wereld om ons heen groener en circulair te maken en de biodiversiteit te verhogen. Ze is een ervaren projectmanager die graag samen met mensen en lokale verenigingen aan de slag gaat om de leefomgeving te vergroenen.

Maarten Kaales

Ecologisch Adviseur en Expert Stadsecologie

Ecologisch adviseur en extern ecoloog voor gemeenten, omgevingsdiensten, aannemers, en architecten. Daarnaast is hij trainer Biodiversiteit en Assessor Duurzaamheid. Maarten is de vaste partner van Nest als expert op het gebied van stadsecologie en biodiversiteit.

Maarten Kaales ecologisch adviseur

Nest bestaat daarnaast uit een flexibel team van diverse, enthousiaste professionals, ieder uit een geheel eigen vakgebied. Wat bij eenieder in de basis zit is een duurzame manier van werken voor een natuur-herstellende wereld. Hier zijn we trots op.

Hugo Odnher

Hugo Odnher

Vliegende keep

Hugo is onze sidekick op locatie. Onze vliegende keep als het gaat om bouwen en realiseren. Hij heeft  onder andere talloze evenementen georganiseerd en geproduceerd. En hij bezit  veel communicatie- en productietechnische vaardigheden.

Arjan de Ruijter - Nest architect

Arjan de Ruijter

Onze hoogvlieger

Arjan werkt aan de realisatie van onze projecten op locatie. Hij ondersteunt bij de productie van de faunavoorzieningen en plaatst deze op en in gebouwen, vaak op aanzienlijke hoogte.

Jordi - nest architect voor de dieren

Jordi Vera Melgar

Assistent-regisseur

Jordi assisteert het team op locatie. Hij is daarna een belangrijke helpende hand bij de realisatie van verschillende projecten.

Nest logo

Jij?

Stagiair, productie, van alles

Nest is altijd op zoek naar handige, creatieve mensen. Wil je meewerken aan dit groeiende bedrijf met de missie om meer biodiversiteit toe te voegen aan de gebouwde omgeving? Neem dan contact op!

Ons netwerk en onze partners

We hebben een groot netwerk van mensen waarmee we samenwerken, zoals ontwerpers, makers, materiaalspecialisten, ecologen, boomspecialisten, productleveranciers en onderzoekers. We zoeken per project de juiste partners om je goed te adviseren, en om ontwerpen en producten te leveren waar we trots op zijn en waarvan de wereld een stukje natuurlijker en leefbaarder wordt.

Samen vinden we de oplossingen die we zoeken en komen we verder. Meten is weten en daarbij leren we graag van anderen.

Struikroven

Logo Struikroven

Bij sloop-nieuwbouw projecten werken we samen met Struikroven om zowel de bestaande planten als dieren een nieuw onderkomen in de buurt te geven.

Observation International

Waarneming.nl logo

In samenwerking met Waarneming.nl helpen we biodiversiteitsdata te verzamelen (NDFF), meten we de effectiviteit van maatregelen rondom natuurinclusief bouwen, en betrekken en activeren we bewoners.

TU Delft

TU Delft logo

Samen met de TU Delft onderzoeken we de beste manier om de nieuwe generatie bouwers en architecten natuurinclusief te laten bouwen.

WUR

Wageningen University and research logo

De afdeling Dierenecologie van Wageningen University en Research ondersteunt ons in het uitwerken van nieuwe manieren om ecologie-onderzoek en data goed te gebruiken.

Bluecity Lab 010

BlueCity 010 Lab logo

In samenwerking met Bluecity Lab010 gaan we op zoek naar circulaire materialen die we gebruiken voor de productie van onze faunavoorzieningen.

Wil je vrijblijvend kennismaken? Neem contact op!

Bij steeds meer bouwprojecten is het gewenst of zelfs verplicht om natuur-inclusieve maatregelen te nemen. Een natuurvriendelijke omgeving is daarnaast ook veel prettiger om in te wonen.

Wil je weten hoe je de natuur mee kunt nemen in jouw bouwproject? Neem contact op!

Nest logo met tagline wit

Nest realiseert een beter leefklimaat voor mens en dier in de gebouwde omgeving.

Contact

GRATIS CHECKLIST

Bouwbesluit voor de dieren

Ontvang de checklist met randvoorwaarden voor de 3 meest voorkomende gebouw-bewonende diersoorten. Te gebruiken voor: